Met gezonde huidverzorging en voeding, zo houden we onze huid heel lang mooi en strak. Maar niemand ontkomt aan de gevolgen van veroudering… Invasieve ingrepen zijn aan de chirurg voorbehouden. Stoffen injecteren of de huid perforeren is risicovol en past niet bij een ‘gezonde’ aanpak. Maar niet getreurd!

DERMA ABLATION SURGERY (D.A.S.)

Om de huid op een veilige manier echt strakker te krijgen en oneffenheden weg te halen op een manier die wel past bij een ‘natuurlijke’ aanpak is er nu de DAS plasma pen. Daarmee worden er puntsgewijs, na elkaar, minuscuul kleine plasma straaltjes ontladen boven de huid zonder deze aan te raken. Door sublimatie zal deze plaatselijk krimpen waardoor een strakkere huid ontstaat, precies daar waar je wilt. Na ongeveer een week vallen deze punt-korstjes er af en is gedurende 2 maanden zonnebescherming nodig. Het mooie is dat de plasma-straaltjes bovendien een stimulerend effect hebben op de productie van collageen en elastine in het onderliggend bindweefsel. Na zo’n 3 maanden is de elasticiteit, stevigheid en volume van je huid aanzienlijk verbeterd. De DAS methode is de meest veilige plasma behandeling en wordt veel door dermatologen en huidtherapeuten gebruikt.

En om deze huidvernieuwende methode bij Sparkle 4 All te introduceren geldt er tot 1 december dit jaar een eenmalige korting van maar liefst 50% op alle lift behandelingen! Laat bijvoorbeeld nu je oogleden liften voor maar € 125,-. Maar denk ook aan fronsrimpels, kraaienpootjes, bovenlip verstrakken, …

Kijk voor de actie, uitgebreide informatie, foto’s en een filmpje snel verder op de pagina: Derma Ablation Surgery.

Of boek een Vrijblijvend Adviesgesprek of bel 06-16562775

Sparkle 4 All
Organic Beauty & Wellness
Zuider Havendijk 91-A
1601JB Enkhuizen