Een totale verbouwing van de showroom staat er voor de deur bij Keukenstudio de Streek in Hoogkarspel. Daarom mogen de bestaande modellen voor zeer aantrekkelijke prijzen de winkel verlaten. ”de modellen zijn nu echt heel goedkoop, dus voor degene die kwaliteit vraagt en de prijs klein wil houden is dit een prima mogelijkheid”. Diversen modellen zijn nog verkrijgbaar, net zoals de magazijnopruiming van apparatuur/ kranen/ werkbladen/ handgrepen enz…. Een bezoekje aan de winkel kan zeer voordelig zijn.

Datum
Begin September wordt er gestart met de verbouwing van de showroom, vanaf die datum moeten de modellen weg zijn. Mensen die gelijk de keuken meenemen kunnen rekenen op een nog scherpere prijs. ”alles gaat op de schop, de muren, vloeren en plafonds komen allemaal aan bod. Als we straks klaar zijn is het echt een showroom van vandaag met de nieuwste trends. Wij kijken er met enorme zin naar uit”

Opslag of montage
Doordat Keukenstudio de Streek een allround maat leverancier is, kan de montage en eventuele verbouwing ook door hun verzorgt worden. Ook als de showroomkeuken niet gelijk de juiste maat aangeeft, weet de Keukenstudio daar vaak wel een oplossing voor. Een bezoek brengen aan de Oosterwijzend 44 in Hoogkarspel is dan ook zeker de moeite waard. “Doordat wij weten waar wij over praten kunnen wij de klant de juiste informatie meegeven of zelf de klus klaren. Wat door onze klanten als zeer aangenaam wordt bevonden. Hoe makkelijk is het, 1 aanspreekpunt die alles uitvoert en coördineert”

Keukenstudio De Streek
Oosterwijzend 44
1616LD Hoogkarspel
0228-568388
https://keukenstudiodestreek.nl/