Half bewolkt6.1 ℃

Unchain your Brain in Andijk

Bezoekadres:

Unchain your Brain

Knokkel 74
1619AK Andijk
0228-515350
06-28886657
saskia@unchainyourbrain.nl
http://unchainyourbrain.nl/

Unchain your Brain

Wat doet kritiek van anderen met je? Hoe zorg je voor persoonlijke controle?
Voorkom dat anderen jou je manier van leven voorschrijven. Zorg in plaats daarvan voor persoonlijke controle in je leven, die je toelaat om je eigen doelen en dromen na te jagen, die zullen zorgen voor een groter gevoel van persoonlijke eigenwaarde.

Bedenk je eens wat jij allemaal kunt doen, beleven, meemaken en bereiken als je een goed gevoel over jezelf hebt? Als je precies weet wat je kunt en wat je wilt! Hoe zou het voor je zijn als je kritiek van anderen zou kunnen zien als een onvervulde behoefte van de ander.. en niet als persoonlijke aanval op jouw kunnen? Zou het je dan net zo raken? Zou het je dan ook tegenhouden in het bereiken van je persoonlijke doelen?

Bedenk vandaag eens: "Wat heb IK nodig om mijn persoonlijke doelen te bereiken?" en "Wat zit er al in mij om deze doelen te verwezenlijken?". Hoe dan hoor ik je zeggen?

Met NLP leer je op een zeer eenvoudige manier met behulp van technieken hoe je je goed kunt voelen en hoe je negatieve gedachten kunt stoppen. Wil je weten hoe klik dan op deze link voor meer info:http://unchainyourbrain.nl/ bel: 06-28886657 of mail saskia@unchainyourbrain.nl voor meer informatie.

Foto's van Unchain your Brain

Unchain your Brain image 1
Unchain your Brain image 2
Unchain your Brain image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Unchain your Brain. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map