VENHUIZEN - Na het succes van vorig jaar heeft het vernieuwde organisatiecomité besloten een tweetal nieuwe onderdelen toe te voegen aan het wedstrijdprogramma.

Het programma zal bestaan uit een drietal wielerkoersen en een dikke banden race voor de jeugd. Ons doel is gelijk aan vorig jaar: Sport, gezelligheid en mooi weer in en om ’t Ken-Net/Twijver in Venhuizen.

De indeling voor de wielerwedstrijden geschiedt op basis van de deskundige blik van onze wielersport experts en heeft als globale indeling een verwachte gemiddelde snelheid per klasse. Er is een extra wedstrijd toegevoegd aan het evenement. In totaal rijden er drie groepen.

Inschrijving staat vrij voor iedereen, hierbij richten zij zich met name op B-amateurs, junioren, marathonschaatsers, Pedaleurs, plaatselijke licentiehouders, liefhebbers (oud renners) met wedstrijdervaring en natuurlijk dorpsgenoten die als geoefende fietser graag aan ons mooie evenement willen deelnemen. Bij een vol deelnemersveld zullen personen afkomstig uit de gemeente Drechterland voorrang krijgen, dit zal ook gelden van renners aangesloten bij de Pedaleurs, wielervereniging West Frisia en HRTC.

Nieuws over de dikke banden race volgt binnenkort.