OOSTERLEEK - Op de woensdagavonden in augustus zijn er in het thuishonk van smartlappenkoor “Oosterleed” : Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek smartlapavonden onder de noemer :“ Zing mee in ‘t Smartlapkaffee “!

Het betreft de komende woensdagen 8, 15, 22 en 29 augustus. Met steun in de rug van de (“niet vakantievierende”) enthousiaste koorleden van ons smartlappenkoor “Oosterleed” worden er smartlappen en levensliederen gezongen. Rillingen over je rug met het tranentrekkende nummer “ Patsy “, met weemoed terug denken aan de Zangeres zonder naam met het nummer “ het broekje van Jantje “, maar ook nummers als “ de Vlieger “, “ Kleine vogel “, Droomland”, “de Woonboot” en recente levensliederen en liedjes van Jan Smit, Nick & Simon, Frans Duijts, Andre Hazes en vele andere Nederlandse artiesten zullen uit volle borst worden meegezongen.
Vanaf 20.00 uur wordt er gezongen. Er is vrij entree op deze avonden.
Vooraf kunt U eerst de innerlijke mens nog verwennen met een heerlijke driegangen maaltijd tijdens “Dineren bij Moeders”. Deze maaltijd wordt geserveerd om precies 18.30 uur. Hiervoor dient U wel tijdig te reserveren. Tel: 0229 - 503150.

Heeft U zin om met dit zomerse weer er eens gezellig op uit te gaan en vol vuur mee te zingen in dit zeer gemêleerde gezelschap, bestaande uit dames en heren in de leeftijdscategorie van 16 tot 90 jaar komt dan naar Smartlapkaffee Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek.

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds).

Voor inlichtingen betreffende deze avond kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.