ENKHUIZEN – Op 2 februari wordt een wintervoorstelling gespeeld in het Hertenkamp Enkhuizen. Zal er dit jaar nog een winter komen met sneeuw en ijs? In het Hertenkamp Enkhuizen wel hoor!

Deze middag wordt daar de educatieruimte omgetoverd tot een winterspeelbos. In het bos kunnen kinderen van 4-8 jaar en hun begeleiders genieten van een spannende voorstelling met kikker, egel en eekhoorn. Want wie denkt dat deze dieren alleen maar slapen heeft het mis. Zij zullen de bezoekers meenemen in een vermakelijk winteravontuur. Na de voorstelling van ongeveer 30 minuten is er een aantal activiteiten waarmee kinderen spelenderwijs beleven hoe dieren de winter doorkomen en ook kan er geknutseld worden.

De voorstelling wordt op twee momenten gespeeld: van 13:00 -14:00 uur en van 14:30 -15:30 uur. Deelname € 3.50 p.p. ook voor (groot)ouders/begeleiders. Aanmelden is wenselijk voor wie verzekerd wil zijn van een plek.

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch: tel 0228-320310. Vermeld het tijdstip, het aantal en de leeftijd van de kinderen.
Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.