ENKHUIZEN - Vanaf zaterdag 16 februari zijn de kaarten te verkrijgen voor het Jazz Festival Enkhuizen 2019. De twee dagen ervoor, vanaf twaalf uur ’s middags, kunnen liefhebbers en lovebirds zich op Facebook melden voor de Valentijnsactie van het festival. Hiermee maken ze kans op twee gratis tickets, waarbij ze kunnen kiezen tussen twee evenementen op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Geïnteresseerden kunnen het bericht hierover opzoeken op facebook.com/JazzFestivalEnkhuizen. Door hieronder iemand te taggen met wie je naar het festival zou willen, ding je mee naar twee gratis kaarten voor de Enkhuyzer Jazz Night op vrijdag- of de Kroegentocht op zaterdagavond. Er zijn minder originele manieren om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt.

Iedereen zonder een succesvolle tag biedt het festival vanaf zaterdag 16 februari om twaalf uur tot dezelfde tijd op zaterdag 23 februari, de mogelijkheid om tickets te bestellen tegen 25 procent korting. In tegenstelling tot de Valentijnsactie, geldt dit ook voor passe-partouts en Swingin’ Sunday.

Dit is een aanrader voor mensen die zeker willen zijn van toegang op één of meerdere dagen, na de succesvolle en uitverkochte evenementen van afgelopen jaar. Helemaal omdat, met name voor de zondag minder kaarten (in de voorverkoop) beschikbaar zijn.

Bezoek ons dus tussen 14 en 16 februari op Facebook en tag naar hartenlust of bestel de daaropvolgende week voordelige kaarten voor het festival via onze website (www.jazzfestivalenkhuizen.nl). Hier is de komende maanden ook meer informatie te vinden over de diverse evenementen en artiesten die van 14 tot en met 16 juni optreden in de gezellige Enkhuizer binnenstad.