ENKHUIZEN – Voice-Over, het close-harmony project van drie West Friese musici, treedt op met band XXL op zaterdag 10 februari om 20:30 uur op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen.

Naast de ‘klassieke’ Amerikaanse close-harmony in de stijl van o.a. Crosby, Stills & Nash, Eagles en Venice maakt VO ook eigen arrangementen van pop songs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Nadat ook dit project op de rit stond, kwam bij de VO leden zelf de wens om deze stukken ook eens met band uit te voeren. Dit heeft geleid tot Voice-Over XXL, popklassiekers in een speciaal close-harmony jasje. Veel werk van Pink Floyd (Us And Them, Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, e.a.), maar ook stukken van b.v. Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol. Bovendien maakt Voice-Over XXL gebruik van het werk van video kunstenaar Hans Schipper. Tijdens de set wordt er ook beeldmateriaal geprojecteerd, waardoor het geheel een hallucinerend effect krijgt. Laat je meevoeren in de wereld van mooie noten, prachtige beelden en van zuiverheid rinkelende Close Harmony.

Voice-Over – Enrico Kors - Gezegend met een wel zeer bijzonder stemgeluid is Enrico dé man waar elke zangvereniging naar zoekt. Martin Middelkoop - Multi- instrumentalist Martin is het muzikale brein achter Voice Over en de man die in staat is om gecompliceerde stemvoeringen te doorgronden, uit te schrijven en duidelijk te maken aan de anderen. John van der Schaaf - Muzikale duizendpoot John is de stem die Voice Over zijn randje 'Rock 'n Roll' meegeeft. XXL – Jan Koehoorn – toetsen, Ivar Eilikhuijzen – gitaar, Hans Schipper – bas en video, Bert Schipper – drums.

Entree: € 12,00

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076