MIDWOUD - Tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni 2017 zal de zon schijnen in Midwoud. Duizenden bezoekers kunnen tijdens dit driedaags evenement hun hart ophalen aan kunst, cultuur maar bovenal van de enthousiaste standhouders die hun hoogwaardige producten vol trots presenteren. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.

Deze 17e editie van Tuinfair Midwoud belooft een fantastisch evenement te worden. Op landgoed De Knap, al jaren het sfeervolle decor voor dit driedaags festijn, organiseert Tuinfair Midwoud dit jaar een weergaloze fair met als thema: Beach Edition. Rondom dit zonovergoten thema zal genoeg te zien en te beleven zijn.

Zoals ook op de website vermeldt staat: “Waan uzelf op een tropisch warm eiland waar de zon altijd schijnt, het zand verwarmt uw voeten en u wandelt langs de prachtige marktkramen van de lokale bevolking die vol heerlijke etenswaren liggen. Kleurrijke koopwaar wordt met veel liefde voor u gepresenteerd en exotische klanken vullen de ruimte. U kijkt uw ogen uit en geniet”.

Editie 2017 zal dan ook een Tuinfair vol tropische verrassingen worden. Originaliteit en exclusiviteit is waar de organisatie voor staat en met het thema Beach Edition doet de organisatie zijn uiterste best om er weer een fantastische Tuinfair van te maken.

Niet voor niets is Tuinfair Midwoud al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. De sympathieke organisatie blijft inventief en weet ieder jaar weer bezoekers en standhouders te enthousiasmeren.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat. Wat dacht u van muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, maar ook met( kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en leuke geschenkartikelen.

Ook dit jaar zal de organisatie u verrassen met een swingend muziekprogramma. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijs: volwassenen 5,- euro p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis.

Mis het niet!


Tuinfair Midwoud – Landgoed De Knap, Tripkouw 2, 1679 GJ Midwoud.

Website: www.tuinfairmidwoud.nl 

Facebook: Tuinfair Midwoud