ENKHUIZEN – In zijn nieuwe programma ‘Bonje’ gaat Thijs Kemperink aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Op zaterdag 12 mei om 20:30 uur staat deze Twentse ras-verteller Thijs Kemperink op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen.

De Twentse cabaretier Thijs Kemperink is geboren en getogen in het Overijsselse Albergen. Op 25-jarige leeftijd hield hij zich bezig met stand-up comedy en binnen korte tijd besloot Thijs om solo te gaan optreden in het theater.

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

In zijn laatste, succesvolle programma ‘Zleur’ schetste Thijs de verhoudingen tussen buren tijdens de zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk ‘noaberschap’.

Zijn nieuwe programma ‘Bonje’ is herkenbaar én is typerend voor deze tijd. Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het platteland al provincie na provincie voor zich won.

Entree: € 12,00

Theaterdiner bij Die Drie Haringhe
Culinair begin van uw avond uit!

Voorafgaand aan de voorstelling van Thijs kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond een speciaal twee- gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e- ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu dient u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228- 318610).

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nlinfo@drom.nl – 0228-312076