Skeelergroep Stede Broec staat klaar voor start seizoen 2018

Door Redactie op Maandag 19 februari 2018 16:55  Uitgaan  jeugd, stede, skeelergroepBron: Skeelergroep Stede Broec


Skeelergroep Stede Broec staat klaar voor start seizoen 2018

BOVENKARSPEL - Skeelergroep Stede Broec begint het nieuwe skeelerseizoen op zondag 4 maart met een open dag. ’s Middags van 14 tot 16 uur is iedereen welkom in het clubgebouw en op de baan in het Nassaupark te Bovenkarspel.

Dinsdagavond 20 maart om 19 uur is er een inschrijfles voor de jeugd. Vanaf dinsdag 27 maart is er (met uitzondering van de kermis en zomervakantie) van 19 tot 20 uur les voor de jeugd. Ook verzamelen dan de ervaren volwassenen voor een ronde in de omgeving van Stede Broec en Drechterland.

Bij Skeelergroep Stede Broec is niet alleen de jeugd van harte welkom, ook volwassenen mogen meedoen. Ze zijn van mening dat iedereen kan leren skeeleren, jong en oud. Daarom wil de Skeelergroep bij voldoende aanmeldingen op de donderdagavond lessen organiseren voor de beginnende volwassenen en de oudere jeugd.

De beginner en zelfs de gevorderde skeeleraar kan genoeg opsteken op de lesavonden. Zakenb zoals een goede houding en remtechniek zijn belangrijk om het skeeleren veilig en leuk te houden. Naast veiligheid, zoals het verplicht dragen van een helm, staan ook plezier en gezelligheid hoog in het vaandel.

Skeelergroep Stede Broec wil het skeeleren voor iedereen bereikbaar houden en vraagt daarom een lage contributie, slechts €35,- voor een heel jaar (maart – september). Koffie, thee en limonade zijn gratis, er staat een collectebus voor vrijwillige bijdragen.

Voor meer informatie kan men terecht op www.skeelergroepstedebroec.nl of telefonisch bij René Schraa op 06 – 3605 8616.

Afbeeldingen: