BLOKKER - Elk jaar organiseert MAK Blokweer in de zomer een grote markt met biologische en duurzame streekproducten. Dit jaar vindt de markt plaats op 25 juni. Kom naar de Blokweermarkt en ruik, proef, voel en luister. Want eerlijk is heerlijk!

Op deze gezellige markt worden verantwoorde alternatieven geboden voor allerlei alledaagse artikelen. Zo kunt u eenvoudig uw vaste boodschappen ‘groener’ maken, want veel van de aanbieders op deze dag kunt u ook terugvinden op de maandelijkse MAKS’ Biomarkt. Op de Blokweermarkt kunt u proeven, ruiken, voelen en luisteren. Dit jaar vindt de markt plaats op zondag 25 juni.

Tijdens de Blokweermarkt is er voor kinderen doorlopend een leuke knutselactiviteit. Zij kunnen hun eigen verzonnen creatie van schelpen maken..

Van alle markten thuis

Veel standhouders keren elk jaar terug naar de markt. Ze waarderen de ontspannen sfeer, de goede verzorging en de oprechte aandacht van de bezoekers. Het resultaat is een prachtige balans tussen vraag en aanbod.

Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. U vindt hier bijvoorbeeld brood, kaas, honing, olijfolie, mosterd en jam. Zoals altijd kunt u ook genieten van fris schapenijs. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer vaste planten, verzorgingsproducten, kaarsen, arganolie, edelstenen en sieraden. Ook kunt u voedingsconsult of vegetarische recepten inwinnen. Op onze website vindt u een volledig overzicht van alle kraamhouders.

Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, het bezoekerscentrum en het natuurpark ook geopend. In Maks' café kunt u terecht voor een kopje koffie en iets lekkers. Zo maakt u van het boodschappen doen een leuk dagje uit voor het hele gezin. Verheugt u zich ook al weer op dit evenement? Wij zeker wel!

De Blokweermarkt vindt plaats op zondag 25 juni, van 10:00 tot 17:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl