ENKHUIZEN - Havenpieten, Muziekpieten, Molenpieten, Fotopieten, Pakhuispieten, ze zijn er allemaal weer! In 2017 wordt ook op zondag 3 december het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen weer omgetoverd tot Pietendorp. De pakjesboot ligt in de Marker haven, de pepernotenbakkerij draait op volle toeren, dePieten lopen door de straten van het buitenmuseum en zij maken er weer een feestje van. Alle kinderen die Hulppiet willen worden, zijn ook dit jaar weer welkom om te helpen bij het voorbereiden van de verjaardag van Sinterklaas. Jullie komen toch ook?

Openingstijden

Zondag 3 december is het Pietendorp open van 10.00 tot 17.00 uur.

Prijzen

Kind 3 t/m 12 jaar€ 10,00
Volwassene€ 12,50

Kinderen t/m 2 jaar, Vrienden, Museum- en VIP-kaarthouders hebben gratis entree en hoeven geen kaarten te reserveren. Reguliere vrijkaarten en cadeaukaarten zijn geldig.

Online tickets

Koop online tickets en loop bij aankomst van het buitenmuseum sneller door bij de kassa. Klik hier en koop direct tickets online.

Bereikbaarheid

Het Pietendorp is te bereiken via de stadsingang aan de Wierdijk of via de dienstingang aan de Kooizandweg in Enkhuizen. Volg de omleidingsborden en de instructies van de verkeersregelaars om de auto te parkeren.

Let op! De museumveerboten varen niet. We raden inwoners van Enkhuizen aan lopend of met de fiets te komen.

Honden worden niet toegelaten in het Pietendorp.