ENKHUIZEN - Enkhuizen is een stad waar schepen een dagje langer blijven liggen. Gewoon omdat er zoveel te doen, de sfeer gemoedelijk is en waar u alle service krijgt die u verwachten mag. Daarom mag deze eeuwige havenstad niet ontbreken op Boot Holland, dé watersportbeurs van Nederland.

Samenwerkingsverband

Onder het motto ‘samen sterk’ heeft Nautisch Enkhuizen een uniek samenwerkingsverband opgezet met de Compagnieshaven, gemeentelijke havens en VVV Enkhuizen e.o. Door deze samenwerking is het mogelijk dat u tijdens Boot Holland kennis kunt maken met de uitstekende faciliteiten en dienstverlening  in watersportstad Enkhuizen. Alle havens liggen op steenworp afstand van het historische centrum. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of een stadswandeling ligt daarom ook binnen de mogelijkheden. Met recht een combinatie om trots op te zijn.

Watersportbeurs

Boot Holland is van 10 t/m 15 februari in Leeuwarden. De havens van Enkhuizen, VVV Enkhuizen e.o. en Nautisch Enkhuizen heten u van harte welkom in hal 4, stand 4030. Bezoek onze stand en ontvang gratis de nieuwste editie van het magazine Enkhuizen Boeit. Kijk voor meer informatie op de website: www.nautischenkhuizen.nl.

Want dat Enkhuizen boeit, mag iedereen weten!