ENKHUIZEN – Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! In deze splinternieuwe voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z’n kop op zaterdag 17 maart om 20:30 uur op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen. Murth is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en op onverwachte momenten de diepte in.

Murthy Siegfried Mossel (Amsterdam, 6 februari 1970), ook bekend als Murth the Man-o- Script, is een Nederlands acteur, rapper en stand-upcomedian. Hij is lid van de rapformatie Flinke Namen. Op muzikaal gebied werkte hij samen met bekende nationale artiesten als Extince, Skate the Great en Brainpower. Tevens was hij actief als v.j. van het programma The Pitch bij TMF.

Na Status Aparte, 1 e Persoon Enkelvoud, Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld, Louter Liefde en Voors en Tegens staat Murth Mossel met zijn zesde avondvullende voorstelling Pauwer! in het theater. Krachtig met trots: Pauwer!

Theaterdiner bij Die Drie Haringhe – Culinair begin van uw avond uit:

Voorafgaand aan de voorstelling van Murth kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond eenspeciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu kunt u reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228-318610).

Prijs voorstelling: € 16,00

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076