ENKHUIZEN – Op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari staat Marjolijn van Kooten met haar voorstelling ‘Ik zie de bui al hangen’ in de Drom. In deze voorstelling gaat Marjolijn verder met waar ze met ‘Geen paniek’ gebleven is, welke bijna overal uitverkocht was. Marjolijn vertelt op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Het taboe hierop doorbreekt Marjolijn met een groot gevoel voor humor en troost.

Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, spiritueel docenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt… Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Je knapt er echt van op.

Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn.

Omdat ook ‘Ik zie de bui al hangen’ vorig seizoen bijna overal uitverkocht was, speelt Marjolijn hem gewoon nog een seizoen door. En omdat wij van de Drom Marjolijn helemaal te gek vinden komt ze gewoon twee avonden achter elkaar!

Vrijdag 4 januari en zaterdag 5 januari om 20:30.
Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via www.drom.nl