ENKHUIZEN – De lefgozers van Lieve Bertha, Koen brouwer & Rens Polman, maken geen cabaret, geen film, geen popmuziek. En toch ook allemaal wel. Koen en Rens staan op donderdag 8 februari om 19:45 uur op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen.

Spontaan, recht voor zijn raap, met veel humor en lef. De twee heren besloten op hun tiende om samen artiest te worden, mooie dingen te maken en die aan heel de wereld te laten zien. En dat doen ze. Ze zijn autodidact en naturel, schrijven en zingen samen liedjes en maken filmpjes waarin ze mensen en zichzelf verrassen en uit hun comfort zone trekken.

Natuurlijk kennen we Lieve Bertha als populaire YouTube-sterren. We zagen Koen en Rens als heuse Tijdreizigers naar onbekende bestemmingen liften, of als heuse Kringlopers oude, voor veel mensen als onbruikbare troep bestempelde materialen een nieuwe functie geven om daarmee de meest bizarre opdrachten uit te voeren. De jongens geloven dat je pas echt een avontuur beleeft als je niet weet wat je te wachten staat, en alles resulteert dan ook in hilarische situaties en ontmoetingen. Maar na hun eerste theaterprogramma Ongekust riep het theater wederom en zijn de jongens terug met nog meer film, muziek en avontuur. Wie weet inspireren ze je zelfs om eindelijk werk te maken van je stoutste dromen en zelf op avontuur te gaan.

Lieve Bertha won in 2012 de publieksprijs van de Grote prijs van Nederland met een recordaantal van 40% van de stemmen. Ze spelen veel op 3FM, NPO radio 2, op festivals (o.a. Paaspop en Oerol). Hun filmpjes zijn een groot succes op YouTube.
Entree: € 15,00

Gegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076