ENKHUIZEN - Het welzijnswerk van Welwonen organiseert op donderdag 15 oktober vanaf 14.00 uur een Kinderkookcafé in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer. Maximaal 16 Enkhuizer kinderen (8 tot 12 jaar) kunnen meedoen. De kosten zijn € 5,50 per persoon. Aanmelden kan tot en met 10 oktober. Vol is vol.

De kinderen gaan ’s middags samen met kok Edwin en de cliënten en begeleiders van Leekerweide een lekkere gezonde maaltijd maken. Om 17.00 uur genieten ze - eventueel samen met maximaal twee familieleden - van het zelfgemaakte diner dat rond 19.30 uur is afgelopen. Voor de € 5,50 krijgen de kinderen ’s middags limonade en ’s avonds eten. De personen die mee-eten betalen € 7,50. Eventuele drankjes bij het avondeten zijn niet inbegrepen.

Coronarichtlijnen
In verband met de coronarichtlijnen kan de Bonte Veer minder kinderen en gasten ontvangen. Daarom is er een maximum van 16 kinderen en ieder kind mag maximaal twee volwassenen uitnodigen voor het diner. Er mogen ook géén extra kleine kinderen mee naar het diner. Met voldoende afstand tussen de tafels houden we het veilig en maken we er een gezellige dag van.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 10 oktober via telefoon of e-mail. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de Bonte Veer telefonisch bereikbaar tussen 13.00 tot 16.00 uur. Telefoon 0228 - 322027, e-mail ml@welwonen.nu.