ENKHUIZEN – Karin, Felicia en Daria geven een daverend concert op woensdag februari om 20:15 uur op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen. Dit concert wordt georganiseerd door Muziekkring Enkhuizen en Omstreken.

Alhoewel deze dames alle drie een drukke en bruisende solocarrière hebben, kunnen ze het niet laten om als trio concerten te blijven geven! In 2008 wonnen ze met deze samenstelling de Debuut Publieksprijs. Ook hebben zij daarna met groot succes op podia in binnen- en buitenland gestaan. U maakt tijdens dit concert kennis met diverse werken van o.a. Fauré , De Falla en Massenet.

Karin Strobos
Zij is een van Nederlands succesvolste zangeressen. Toen zij bij de Nationale Opera op het laatste moment moest invallen voor Magdalena Kožená in Strauss ‘Rosenkavalier’ maakte zij een droomdebuut. Daarna is haar ster nog verder gerezen, zowel in operavoorstellingen als in liedrecitals. Voor Brahms ‘Schöne Magalone’, een theatrale liederencyclus, is zij de best denkbare vertolker.

Felicia van den End
Zij geeft regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Zo heeft ze in 2002 een concerttournee door Japan gemaakt. Als soliste trad ze op met onder andere het Antonio Lucio Kamerorkest, het Noord-Hollands Symfonieorkest, Camerata Amsterdam en het Nederlands Kamerorkest, waarmee ze in de grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam speelde.

Daria van den Bercken
De Nederlands-Russische pianiste Daria van den Bercken heeft zich voor haar debuut-cd laten inspireren door de barokcomponist Händel. Met Handel At The Piano wil de pianiste Daria het publiek kennis laten maken met zijn klavierwerken. Voor dit bijzondere project kreeg Van den Bercken de Amsterdamprijs 2012 toegekend. Vanavond bespeelt ze de piano en vertelt ze over haar voorliefde voor het werk van Händel.

Entree: € 17,50

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076