ENKHUIZEN – Op zaterdag 24 maart om 20:30 uur treedt JW Roy op met zijn band The Royal Family in de Drommedaris in Enkhuizen. JW Roy vertelt verhalen zoals alleen hij dan kan: met passie, innemend maar overtuigend en humoristisch. Na het succesvolle Dry Goods en Groceries is JW Roy per februari 2018 terug met een splinternieuw album en muziektheater programma. Een Americana muziekvoorstelling over vreemde situaties en paradijsvogels.

Iedereen herkent het wel: het bekende gevoel van een onbekende situatie. Je loopt een ruimte binnen en je kent er niemand. Je voelt de vervreemding, het ongemak, of voelt het nu juist spannend? Het overvalt je op je werk, op een treinstation, in de kroeg, op een feest waar je niemand kent, vroeger op school toen je een spreekbeurt hield en soms zelfs thuis wanneer je je realiseert dat de liefde niet meer past omdat je van elkaar vervreemd bent. Maar is het ongemak om te buigen naar iets positiefs? Iets nieuws?

Elk optreden staat JW Roy weer in ’a room full of strangers’.

JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van anderen die dichtbij hem staan en situaties die hem opvallen. Hij bezingt het mooie, het buitengewone. Maar ook over de vreemde vogels in zijn leven, van de maatschappij en van zijn genre: de Americana, country en roots-muziek. Want zeg nou zelf, wat is een wereld zonder paradijsvogels?

The Royal Family: Judith Renkema; bas, zang, Roel Spanjers; toetsen, zang, Cok van Vuuren; gitaren, Rob Wijtman; drums
Foto: Femke Hoogland

Entree: € 19,50

Theaterdiner bij Die Drie Haringhe
Culinair begin van uw avond uit! Voorafgaand aan de voorstelling van JW kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond een speciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu dient u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228- 318610).

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076