ENKHUIZEN – Het heeft even geduurd, maar het ‘Jos van Beest Trio’ staat op vrijdag 30 maart om 20:30 uur in de Drom met als gastsolist niemand minder dan Hans Dulfer. Onder het prachtige meloengewelf op de begane grond wordt dit een heel bijzonder optreden.

Pianist, programmeur en gastheer Jos van Beest selecteert zeer gepassioneerde muzikanten zonder het muzikale aspect uit het oog te verliezen. Jos en dus ook de Drommedaris onderscheiden zich al zo’n 10 jaar op muzikaal niveau. Naast gerenommeerde musici op het podium besteedt Jos aandacht aan nieuw en jong aanstormend talent. Een bolwerk van creativiteit en passie dat leidt tot mooie muzikale hoogstandjes in een ongedwongen sfeer.

Hans Dulfer: (Amsterdam, 28 mei 1940) is een Nederlands saxofonist. Hij speelde met onder anderen Boy Edgar, Clous van Mechelen, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman, Herman Brood en Saskia Laroo. Hij is de vader van saxofonist Candy Dulfer. Hans Dulfer leerde zichzelf saxofoon spelen en sinds zijn zeventiende is hij professioneel muzikant, met de tenorsaxofonist Coleman Hawkins als grote voorbeeld. Dulfer was eind jaren vijftig actief in de combo van Clous van Mechelen. Eind jaren negentig had Dulfer veel succes in Japan; voor zijn single 'Streetbeats' kreeg hij een gouden plaat.

Entree: € 10,00

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076