ENKHUIZEN – Gek genoeg hoor je hier weinig over en toch zijn ze er wel en meer dan je denkt. Jorna Postma geeft op vrijdag 13 april om 20:00 uur een lezing in de Drommedaris in Enkhuizen over ‘volwassen vrouwen met ADHD’. Jorna Postma is coach voor volwassen vrouwen met ADHD. Zelf een volwassen vrouw met ADHD en dus ervaringsdeskundige kent zij de ups en downs die gepaard gaan met de bijbehorende symptomen, die in de kindertijd al aanwezig zijn en veelal belemmerend werken in het dagelijks leven.

Om ADHD bij vrouwen hangt een beetje een taboesfeer. Waarom eigenlijk? Is het iets om je voor te schamen? Of is het gewoon een onderdeel van wie je bent. Is het hebben van ADHD eigenlijk altijd negatief? Of zijn er ook positieve kanten aan. En hoe kun je deze het beste inzetten. Heb je met ADHD en alle eigenschappen die erbij horen wel bestaansrecht in deze maatschappij. En wat doet het met je zelfvertrouwen?

Op deze en vele andere gerelateerde vragen geeft Jorna Postma antwoord. Naast haar persoonlijke verhaal geeft ze handvatten voor volwassen vrouwen om hun leven met ADHD zo positief mogelijk in te richten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jorjoy.nl

Vrij entree
Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl info@drom.nl – 0228-312076