ENKHUIZEN – Op donderdag 22 maart om 20:00 uur geven Joost Botman & Niels van der Gulik een huiskamerconcert in de Drommedaris.

‘Niels van der Gulik en Joost Botman kwamen elkaar zo’n twaalf jaar geleden tegen en vanaf dat moment zijn zij onafscheidelijk. Momenteel maken Niels en Joost landelijk furore met hun theaterprogramma ‘Sound of Silence’ waarin Joost en Niels het verhaal vertellen van Simon and Garfunkel.

In die twaalf jaar hebben de twee West-Friezen ook veel andere muziek gemaakt. Vanaf de bijzondere Ramses-periode, via de rockformatie The Red Snappers en vele andere projecten tot aan de periode met het mooie Crosby, Stills, Nash & Young-programma ‘Déjà Vu’ zijn de jongens constant in beweging geweest.

De avond in De Drommedaris wordt dan ook een avond met allerlei nummers uit de verschillende periodes, een avond met praatjes en anekdotes over van alles en nog wat en vooral natuurlijk een avond om gezamenlijk van te genieten.

Door de populariteit van de twee West-Friese artiesten Niels en Joost is de voorstelling al uitverkocht. Niels van der Gulik komt op zaterdag 13 oktober 2018 terug naar de Drom; houd onze website in de gaten om op tijd een ticket te kunnen bemachtigen.

Entree: € 15,00

Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076