ENKHUIZEN - Musicalvereniging AZOV musicals presenteert in samenwerking met Stichting Maatjes de musical Jesus Christ Superstar op een wel zeer bijzondere locatie: de Westerkerk in Enkhuizen.

Was hij een vriend of verlosser, minnaar of Messias? Het volk draagt hem eerst op handen, maar later schreeuwen ze om zijn veroordeling bij de Hogepriesters. Zijn vriend Judas ziet het met lede ogen aan, en wil iets doen om erger te voorkomen. Maar wat kun je doen, als alles een onderdeel is van een goddelijk passiespel….?

In deze nederlandstalige versie van dit tijdloze verhaal nemen we u mee naar de laatste dagen van Jesus Christus. Op 25 en 26 maart om 20.00 uur in de Westerkerk in Enkhuizen. Met live orkest en de oorspronkelijke muziek belooft dat een fantastische avond te worden. Mis het niet en koop kaarten via www.azov.nl

AZOV Musicals is een amateur musicalvereniging uit West-Friesland met ongeveer 30 leden en één gemeenschappelijke passie: musical. Ons doel is zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met musical en alle facetten hiervan, of het nu op het toneel is, in de zaal of achter de schermen. De shows worden uitgevoerd volgens de originele scripts en muziek en worden begeleid door professionele muzikanten, regie, choreografie, licht en geluid. Ook eens ervaren vanaf het toneel? Kom kijken en doe mee!

Westerkerk Enkhuizen 25 & 26 Maart 2022