ENKHUIZEN - Op 27 maart organiseert Puur Slim West Friesland een informatieavond in De Bonte Veer. Tijdens deze avond wordt verteld hoe eigenaren hun woning in 5 stappen energiezuiniger kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van isolatie, warmte-installatie, ventilatie en zonne-energie.

Jaren-zeventig-woningen

In West-Friesland zijn drie jaren-zeventig-woningen met de E-Trias methode geanalyseerd. De energiebesparingsmogelijkheden voor deze woningen zijn buitengewoon positief. Het verduurzamen van wonen op energieprestatie lost ook direct problemen als tocht, vocht en schimmel op. Met de E-Trias analysemethode van Puur Slim West Friesland is het mogelijk een Energiebesparingsgarantie te krijgen. U weet dan zeker dat de afgesproken energiebesparing ook werkelijk gehaald gaat worden. Op verzoek kunnen adviezen gecombineerd worden met mogelijkheden om langer zelfstandig, gezond en veilig thuis te kunnen wonen.

Informatiebijeenkomst 27 maart 2017

U bent op 27 maart van harte welkom in De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Om 19.30 uur staat de koffie klaar. De bijeenkomst start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Bewoners kunnen zich aanmelden op de website van Puur Slim West-Friesland: www.pswf.nl. Voor meer informatie kunnen ze bellen met Siem Bijman 06-57764433 of mailen naar info@pswf.nl.