OOSTERLEEK - De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree voor volwassenen is € 6,00.
Kids for free. Deze middag wordt georganiseerd in het stamcafé van de Folkclub Oosterleek: Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.


Deze zondag kunt U komen genieten van het Schots, Ierse duo Devil in the Kitchen. De band bestaat uit Cornelie Wannee, Viool en Zang en Pete Brennan, Flatback Bouzouki, Bodhran, Tenorgitaar en Zang.
Ze zijn bekend van de internationale Folks-festivals in heel Europa b.v. The Southdowns Festival (U.K.) en Uther Pendragon, Triest (Italie). Hun muziek is diep geworteld in de Ierse/Schotse traditie, ze zingen en spelen b.v. folksongs, ballades en pubsongs en ze spelen jigs en reels, die iedereen aan het dansen krijgt.

Een optreden van ‘Devil in the Kitchen’ garandeert een middag vol hartstocht, humor en entertainment. Het duo brengt een aanstekelijk optreden vol folksongs, ballades, pub-songs en jigs en reels die veelal up tempo worden gespeeld. Teksten gaan over het zware leven in Schotland en Ierland en worden gespeeld op een groot assortiment aan insturmenten, o.a. viool, whistles, bouzouki, bodhran en diverse trekzakken.
Alles met elkaar wordt het een grote muzikale Irish folk happening. Dus kom voor een onvergetelijke Saint Patrick’s Party naar de Folkclub Oosterleek! Zelfs is Saint Patrick in levende lijve aanwezig op deze feestelijke dag. Dit mag je niet missen. Tevens serveren wij deze middag natuurlijk een heerlijk glas Murphy’s Red en Guinness. Er zijn diverse soorten Ierse Whiskey’s verkrijgbaar en einde middag kunt een heerlijke Irish Stew bestellen, gemaakt door onze eigen kitchen- Saint Patrick! Kortom: Groot feest in de Folkclub Oosterleek, gevestigd in Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek. Info: 0229-503150.

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Drechterland (voorheen Venhuizen) aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds).
Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.
Meer weten over het programma van de Folkclub : www.herbergh-ijsselmeer.nl