ENKHUIZEN - Op woensdagmiddag 1 maart om 16.00 uur is het weer tijd voor een Herstel Verhaal op de Herstel Werkplaats in de Baanbreker te Enkhuizen.

Wat zijn Herstelverhalen?
Wanneer je worstelt met gevoelens als; onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Waar is de hoop, het vertrouwen, de steun en hoe kom je op voor jezelf, je dromen en toekomst? Hoe pakken anderen dit aan en wat kan jij uit deze gedeelde ervaringen meenemen, in jouw eigen weg van Herstel?

We merken door de openheid in deze verhalen, en de mooie reacties hierop, dat er hoop en vertrouwen wordt doorgegeven, dat Herstel wel degelijk mogelijk is! Door ervaringen te delen creëren we een kettingreactie. “Wat jij kan, kan ik ook!”

Dit keer komt Karolien haar herstelverhaal vertellen. Karolien werkt als ervaringsdeskundige voor De Herstelwerkwerkplaatsen Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar. Hieronder volgt in het kort de aankondiging:

In het kort:
“Het was heel lang mijn grootste angst om opgenomen te worden in de psychiatrie, het leek mij het ergste wat iemand kon meemaken. Wat als je dan op je 25e gedwongen wordt opgenomen? Hoe pak je je leven weer op als je je werk, huis en relatie bent kwijt geraakt en ook je vertrouwen in jezelf en je omgeving? Graag vertel ik hoe ik mijn weg heb gevonden en wat mij hierbij heeft geholpen.”

Na het verhaal staat er voor een ieder die wil een kopje soep klaar!

Graag tot ziens op 1 maart in de Herstel werkplaats te Enkhuizen!

Harpstraat 3-5
5 minuten lopen vanaf station Enkhuizen