MEDEMBLIK - Vrijdag filmavond. Vrijdag 7 april a.s. alweer de laatste filmavond van dit seizoen! Zoals gewoonlijk twee films.

De jeugd/familiefilm van deze avond is “Trolls”. Een hilarische, muzikale animatie van de makers van Shrek. De film brengt de geliefde trollen met het kleurrijke haar naar het witte doe. Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider. Ze zal alles op alles moeten zetten om deze missie tot een goed einde te brengen.

Aanvang: 19.00 uur Entree: € 3,50. Locatie: Admiraliteitsweg 6a, Medemblik. Reserveren: film@bontheater.nl.

Daarna de indrukwekkende film “Les innocentes”. Polen, 1945. De tweede wereldoorlog is eindelijk voorbij. Een jonge Franse dokter van het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front. Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Als ze bij het klooster aankomt komt ze tot een schokkende ontdekking: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten. De jonge Franse dokter is de enige hoop van de zusters.

Aanvang: 21.15 uur Entree: € 5,00. Locatie: Admiraliteitsweg 6a, Medemblik. Reserveren: film@bontheater.nl.