HOORN - Op de Familiedag is het voor kinderen extra gezellig! Voor de kinderattracties bedraagt de entree tussen 12.00 uur en 19.00 uur maar €1, - en voor slechts €2, - mag je mee in het meeste grootvermaak. Dan ga je gewoon lekker zo vaak als je wilt in je lievelingsdraaimolen, de octopus en de botsautootjes!

Bij Kermis Hoorn zijn we dol op gezellige visite… Dit jaar hebben wij op deze super leuke dag de Minions uitgenodigd! Deze in jeans tuinbroek gehulde gele helden uit de Verschrikkelijke Ikke films komen speciaal naar de kermis om met jou te knuffelen en op de foto te gaan. Dat is nog lang niet alles… Want op meerdere plaatsen in de stad word je met schmink omgetoverd in je favoriete dier, held of sprookjesfiguur. Jij komt toch ook weer lol maken op de Familiedag? Veel plezier en tot dan!

Om de Familiedag nóg lolliger te maken, hebben we trouwens nóg een super grappige verrassing voor je in petto… Want ook Botsauto Clown Desalles komt gekleed in zijn lolbroek en grapjas in zijn eigen botsauto naar Kermis Hoorn! Met zijn vrolijke snoet en gekke babbel weet hij zowel kids als volwassenen te vermaken. Op een gekke, geestige en originele manier tovert hij de ene na de andere surprise tevoorschijn. Ook maakt Desalles met ballonnen de mooiste poppetjes, dieren en figuurtjes. Kortom, een guitige clown die de boel flink op stelten komt zetten!