ENKHUIZEN - In samenwerking met Team Sportservice en Sportief Wandelen neemt de Zorgring Enkhuizen dit jaar deel aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)*. Wij nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

Wandelen
We gaan vanaf 18 april wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

Einddoel
In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met onze challenge. Om al uw vragen te beantwoorden wordt er op 3 april een informatiebijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomst zal plaatsvinden in De Tuinkamer en start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Informatie
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, Peter Bakker, tel. 0229-28 77 00 of mail naar pbakker@teamsportservice.nl. Wilt u alvast meer weten? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/