ENKHUIZEN - Na ruim 40 jaar neemt Chris Hinze afscheid van het theater, en wel met een spiksplinternieuwe multimedia theater soloconcertproductie: ‘INCREDIBLE INDIA!’ Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater soloconcert productie.


Dit jaar is dat ‘Incredible India’: een unieke mix van indrukwekkende videobeelden, Chris Hinze die live speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling.


De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.


Mensen gaan zitten en laten zich 2 uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens blij (verrast) weer naar buiten. ‘Incredible India’ is voor een zeer breed publiek.


‘Incredible India’ wordt de allerlaatste grote productie van Chris Hinze. Hij gaat zich wijden aan reizen, muziek maken en aan zijn boek! Dus: mis het niet!
Wat zegt de pers over de muziek van Chris Hinze:
· Haagsche Courant: Grensverleggend!’
· De Telegraaf: Een uitdaging voor de muzikale zintuigen. Een absolute must’!
· Trouw: ‘Een waanzinnig concert! Onnederlands! Een amalgaam van muziekculturen en –stijlen. Het gevaar van een lappendeken wordt buiten de deur gehouden’.
· Elegance: verrassend.. muziek met ballen… een vervoermiddel van de geest… Zeer de moeite waard. En voor een breed publiek!
· De Gelderlander:.. Hinze blijkt een meester in het ‘vertalen’ van cultuurkleuren naar een muzikaal palet van uitzonderlijk niveau. Een must voor iedereen die muziek in een nog grotere context wil ondervinden.

Vrijdag 11 oktober, 20:30 uur |€20,00