ENKHUIZEN - Een leven lang zoeken naar de partner waar je oud mee wil worden, maar wie zijn al die anderen op je pad? Maakt die telefoon daten echt makkelijker, of maakt het van ons allemaal een wegwerpproduct? En waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde?

Op vrijdag 13 november in de Drom laat Riza je in de voorstelling ‘Adembenemend’ lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisie- programma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’ dat lovend werd ontvangen door pers en publiek.

Over Riza’s debuut schreef de pers:
‘’Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.’ Theaterkrant

‘’Scherp, hard, flitsend, direct en zwart’ ‘Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd.’ Dagblad van het Noorden

Kaartjes zijn voor € 16,00 te bestellen via www.drom.nl.