ENKHUIZEN – BonteHond, een driedimensionale show met aaibare apparaten voor kinderen (2,5+) op zondag 25 februari op het podium van de Drommedaris in Enkhuizen.

Zondag 25 februari om 11:00 uur en 14:00 uur.

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

Jeugdtheatergezelschap BonteHond maakt fysiek, beeldend en anarchistisch theater voor alle leeftijden in chique schouwburgen, sjofele voetbalkantines, op artistieke festivals en gezellige braderieën van Nederland tot China.

AaiPet is een hilarische peutervoorstelling van BonteHond, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

Prijs: € 10,00 / € 5,00 i.c.m. junior cultuur pas
Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl – info@drom.nl – 0228-312076