ENKHUIZEN - Op vrijdag 13 maart organiseren de tiener- en jongerenwerkers van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland weer een frisfeest voor jeugd onder 18. Dit keer is de gratis en alcoholvrije Invites-party in jongerencentrum Cayen in Enkhuizen. Alle tieners (12-17 jaar) uit de SED-gemeenten zijn van harte welkom. De avond begint om 19.30 uur en is om 00.30 uur afgelopen.

De tiener/jongerenwerkers Kim Schlee (Welwonen, Enkhuizen), Gina Takken (MEE & de Wering, Drechterland), Frank Musman en Jillis Vermeulen (JC Inventas, Stede Broec) hebben hun programma zo opgesteld dat er ook ruimte is voor aanstormend talent.

Talentontwikkeling Aanstormend talent krijgt alle gelegenheid om op het podium te ‘shinen’ naast de hoofdact van de avond, Jordan Ville.

Dit keer staan de talenten Nikki-D en Dj Noxa in de schijnwerpers. Dj Noxa was ook op het vorige Invites feest. “Zij deed het zo fantastisch, de jeugd werd zo blij van haar, dat we haar nog een keer gevraagd hebben”, zegt Kim Schlee van Welwonen.

Cayen vind je in de Peperstraat 2 in Enkhuizen. Wil je meer weten over Cayen, kijk dan even op www.cayen.nl.