NIEUWEGEIN - We moeten het met elkaar doen! Dat is de boodschap van de regering in deze barre tijden voor zovelen van ons.


Helpen dus van degenen die deze hulp echt nodig hebben – zoals onze biljarthoreca. Veel biljart-, pool- en snookerzalen hebben het sowieso al niet breed. Buffers zijn vaak niet zodanig dat grote tegenslag is op te vangen – laat staan tegenslag van het kaliber corona.

Om deze biljart-, pool- en snookerzalen die door de sluiting in de problemen dreigen te komen een klein steuntje in de rug te geven, hebben we als KNBB het Support en Speel steunfonds opgericht. Een crowdfunding waar iedereen een donatie kan doen om lokaliteiten te helpen bij basale zaken als nieuwe lakens of een bijdrage voor een opening, open dag etc.

Om hierin het goede voorbeeld te geven heeft de KNBB de eerste storting gedaan, en €10.000 in het fonds geplaatst.

Wij roepen iedereen op dit aan te vullen met een donatie. Hoe klein of hoe groot ook, uw favoriete lokaliteit zou het zomaar kunnen gebruiken. En hoe bescheiden het totaalbedrag mogelijk ook is dat we ophalen, doel is dat nadat de coronacrisis voorbij is, de overgrote meerderheid van de lokaliteiten nog gewoon is blijven bestaan – op dezelfde wijze als altijd, en met dezelfde kwaliteit van materialen. Uiteraard kunnen wij niet de horeca in zijn geheel redden maar uw donatie kan straks ingezet worden voor promotionele campagnes om de sector weer een boost te geven

Zou blijken dat niet al het geld gebruikt wordt, omdat de problemen bij lokaliteiten relatief zouden meevallen of omdat de coronacrisis toch eerder voorbij zou zijn dan wij nu vrezen, dan wordt het restant ingezet voor promotionele activiteiten.

Vanzelfsprekend wordt uw donatie ALLEEN gebruikt voor dit specifieke doel: het helpen overeind houden van de meest kwetsbare lokaliteiten. Want uiteindelijk willen we graag blijven spelen - dus support en speel!

Support en doneer!
Info en de meest gestelde vragen zijn te vinden op www.supportenspeel.nl Doneren kan via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/

Als er andere organisatie en/of bedrijven zich hierbij willen aansluiten dan kunnen zij zich uiteraard bij de KNBB melden via info@knbb.nl


Kijk op onze Facebookpagina voor een door Dirk Snip ingesproken video over het steunfonds.