ENKHUIZEN - Onder regie van Martijn Bos maakt Bigband BiG GiG een verrassende combinatie van muziek en beeld. In de muziekvoorstelling ‘BiG-Movie-GiG’ speelt de Bigband arrangementen van films, tv-programma’s en reclame, ondersteund door bijbehorende beelden.

Muziekvoorstelling
BiG-Movie-GiG is een muziekvoorstelling met veel herkenning, met avontuur, humor, romantiek en spanning. Zo hoort u muziek uit Mission Impossible, James Bond en The Avengers . Maar ook filmmuziek uit The Good, the Bad and the Ugly, Toy Story en nog veel meer. Afgewisseld met tunes van verschillende tv-programma’s en reclamefilmpjes. Van sommige films en tv-tunes is de muziek nog bekender dan de beelden zelf.

Live muziek dus door de 17-koppige Bigband met zang van Clara Bakker en Bas Koppes. De voorstelling wordt gepresenteerd door Hans Feld.

Musici in filmrol
Filmmakers Hyo Soon Kaag en Niels Ursem zijn als jonge professionals bij het filmproject betrokken. Hyo Soon Kaag heeft al enkele filmprijzen in de wacht gesleept. Hun samenwerking zal resulteren in een krachtige, sfeervolle beeldproductie waarbij beeld en muziek naadloos aansluiten. En ook ... musici van de band worden acteurs bij eigen live muziek.

Kaartverkoop voorstellingen
De voorstelling is dit voorjaar te zien in de volgende theater- en filmzalen:

  • 26 maart 2017 in Cinema Enkhuizen, 15.00 uur

  • 1 april 2017 in Schouwburg Het Park in Hoorn, 20.30 uur

  • 20 mei 2017 in Het Postkantoor in Bovenkarspel, 20.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theater- en filmzalen. Park Schouwburg; € 18,50 (consumptie en garderobe inbegrepen). Overige locaties € 15,00.

Uitdaging

BiG GiG zoekt altijd de uitdaging binnen en buiten de begaande paden van de bigbandmuziek. De voorstelling biedt, met de combinatie van beeld en muziek, de musici een spannend podium en het publiek een vernieuwende muziekvoorstelling.

The BiG-Movie-GiG wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen uit het Rabobank Coöperatiefonds, het

Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSBFonds en met sponsoring door bedrijven uit de regio.

Ga voor meer informatie naar www.biggig.nl