STEDE BROEC - Wilt u bewegen en gezelligheid? Dan kunt u meedoen aan Meer Bewegen voor Ouderen.

Bewegen is belangrijk voor een gezond lichaam. De activiteiten moeten echter wel bij u passen. De lessen van het Meer Bewegen voor Ouderen worden gegeven door een gediplomeerde trainer. Hierdoor wordt er aangesloten op wat u wilt en kunt doen. U kunt bewegen op uw eigen niveau in een ontspannen sfeer en zo voorkomt u ook blessures. Meedoen aan Meer Bewegen voor Ouderen is daarnaast ook heel gezellig. Het is een zeer gevarieerde groep.

De lessen
De lessen worden elke dinsdagochtend van 10.30 - 12.30 uur gegeven in sporthal de Flint. De lessen worden onderbroken door een pauze van 15 minuten. Het eerste uur bestaat uit oefeningen die goed zijn voor uw lichaam. In het tweede uur heeft u de mogelijkheid om te volleyballen met aangepaste regels. Tussen en na de activiteiten is er de mogelijkheid om elkaar te spreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meedoen
Wilt u een keer komen? Dat is natuurlijk mogelijk. De eerste les is gratis. De kosten per les zijn € 3,50 en inclusief koffie € 4,00. Als u niet alleen wilt proberen dan mag dat ook samen met iemand anders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Keitz via inakeitz@quicknet.nl. We hopen u graag te mogen ontvangen!