ENKHUIZEN - West Frisia leek zondag op weg naar een overwinning toen men in de laatste minuut met 2-1 voor stond. Twee late treffers van Kleine Sluis deden de ploeg van trainer Dennis van der Leek alsnog de das om.

De thuisploeg was al vroeg in de wedstrijd op achterstand gekomen door een doelpunt van Geert Weel, maar leek na een uur spelen alles goed te maken. Na de fraaie gelijkmaker van Brian Kaagman is het een kwartier later Jordi van Ammers die de 2-1 tegen de touwen kopt. Deze stand blijft tot de 90e minuut staan en dan is het de mee naar voren gekomen Cees-Jan Geerligs alsnog voor 2-2 zorgt. Wie denkt dat het hier bij blijft komt bedrogen uit. West Frisia gaat ten aanval om alsnog de winnende te forceren, maar krijgt in blessuretijd het deksel op de neus als Jord van de Poel de 2-3 maakt.