ENKHUIZEN - De Van Ark Kungfu Academie start het nieuwe seizoen met een gratis inloopmaand. In deze maand kun je elke week gratis mee komen trainen tijdens lesuren. Je sport deze periode gratis. Op deze manier wil de school, iedereen de kans geven om geheel vrijblijvend te ontdekken of Kungfu iets is wat bij je past.

Kungfu kan zowel recreatief als competitief worden beoefend. De sport is toegankelijk voor iemand die een brede ervaring met gevechtskunsten wil opbouwen maar, ook voor iedereen die op een gezonde manier aan lichaamsbeweging wenst te doen. Je werkt aan een betere lichaam coördinatie met een focus op de versterking van de structuur van je lichaam door middel van tal van technieken. Verwacht tijdens de trainingen geen zweverige verhalen maar een praktische, wel doordachte benadering die een duidelijk beeld geven van het hoe en waarom van Kungfu.

De inloopmaand zal starten vanaf 24 september en eindigen op 21 oktober. Tijdens de inloop periode zal erop 13 oktober, nog een speciale trainingsstage plaats gaan vinden in de oude Chinese gevechtkunst “Shuai Jiao” Deelname hiervoor is niet gratis maar, wil je hier meer over weten, of jezelf hiervoor opgeven, vraag hier dan naar tijdens les.

Je kunt je opgeven voor de inloopmaand door een email te sturen. Het is handig om tijdens de lessen loszittende kleding te dragen, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek en T-shirt. Die geven je meer bewegingsvrijheid.
De lessen zijn zowel voor jeugd en volwassenen vanaf 14 jaar. Meer informatie op 0645774097 of stuur een email naar: info@vanarkacademie.nl

De lestijden zijn te vinden op: www.vanarkacademie.nl