HOOGKARSPEL - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans! De Jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden tijdens de meivakantie op maandag 30 april en dinsdag 1 mei 2018 van 10.00 uur tot 16.30 uur op het complex van Spirit ‘30 uit Hoogkarspel.

Alle kinderen van 5 jaar tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele en enthousiaste trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen verder toenemen.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt, heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige

techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 56,-.

Inschrijven
Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn.

Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.