ANDIJK - Dat Reiger Boys een overwinning behaalde op bezoek bij Sporting Andijk is geen hele grote verrassing, maar het feit dat met maar liefst 0-6 deed was absoluut wel bijzonder. Zo heeft de ploeg haar doelsaldo weten op te vijzelen.

Reiger Boys heeft officieel nog kans op de derde periodetitel, maar in principe lijkt het seizoen wel klaar voor de ploeg van coach Marc van Wonderen. De kleine kans die er nog is op het welbekende ‘toetje’ lijkt iets waar de ploeg hard voor wil strijden.

Op bezoek bij Andijk, de nummer drie van de ranglijst, had het maar twee doelpuntenmakers nodig voor het prachtige eindresultaat. Zowel Timo Krab als Martijn Grooff wisten een hattrick te maken. En zo staat de ploeg nog maar vier punten achter op de nummer drie, Sporting Andijk.

Voor de ploeg uit Heerhugowaard staan er nog twee wedstrijden op het programma. De ploeg speelt achtereenvolgens thuis tegen SV Kadoelen en DCG. Daarna zal de club na vier seizoenen afscheid nemen van coach Marc van Wonderen. De oefenmeester, die barst van de ambitie, kan terugkijken op mooie jaren bij de club. Na twee kampioenschappen maakte hij als coach naam in de regio, en is na een half seizoen Alkmaarsche Boys inmiddels ook actief bij Teylingen, afkomstig uit de voor Marc van Wonderen zo geliefde ‘Bollenstreek’.