BOVENKARSPEL - Net zoals vele andere ploegen is KGB de winnaar geworden van een competitieduel tegen Hugo Boys. De Heerhugowaarders staan nog altijd laatste met slechts negen punten.

Het begint een terugkomend verhaal te worden, en ook de conclusie lijkt niet te veranderen. Week in week uit verliest de ploeg en raakt het verder achterop. Degradatie lijkt niet meer te voorkomen.

Tegen KGB kregen de Noordenders na een kwartier de 1-0 om de oren. Na voorbereidend werk van Brian de Roo wist Michael Helfensteijn de Heerhugowaardse doelman Nick Beers te verschalken. Op een gele kaart voor Thomas Ursem na gebeurde er weinig noemenswaardig.

Elf minuten voor tijd besloot Gosse Bosma een wissel toe te brengen in zijn ploeg. Helaas voor hem en Hugo Boys was het KGB dat de wedstrijd besliste. Niels Compas was de man die de 2-0 maakte en zo een einde maakte aan de illusies van de Heerhugowaarders.

Doordat Sint George een punt pakte is de achterstand op een nacompetitie plaats is gegroeid tot elf punten. De komende twee wedstrijden zijn tegen Spirit’30 en Texel’94.