ENKHUIZEN - Al vele jaren organiseert korfbalvereniging DTS uit Enkhuizen het BSF Toernooi. BSF staat voor Bedrijven, Straten en Families, oftewel een toernooi voor iedereen, voor ieder niveau. Via deze weg willen zij iedereen (personen, bedrijven en middelbare scholen) in de regio Enkhuizen uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi.

Het toernooi wordt gespeeld door teams van 4 tegen 4. Voor een team zijn dus minimaal twee jongens/mannen en twee meisjes/vrouwen nodig. Meer mag natuurlijk ook, en is zelfs wenselijk, omdat het vrij intensief is. Met één extra speler heb de mogelijkheid om door te draaien.

Het toernooi vindt plaats op 14 juni 2019 in de avonduren, op het korfbalveld, op Sportpark Immerhornpolder te Enkhuizen. (Achter de kantine van voetbalvereniging DINDUA). De tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemende teams, hierover wordt u te zijner tijd geïnformeerd.

Zij zouden het ontzettend leuk vinden, en op prijs stellen als u ook met een team (of meer) zou deelnemen. Zij hopen dan ook, dat u de moeite wilt nemen om te proberen om een team samen te stellen. Tevens bieden zij de gelegenheid aan de deelnemers, om voor het toernooi een keer te komen trainen, zodat u niet geheel onvoorbereid bent. Deze training zal door ervaren korfballers worden aangeboden.

Deelname aan het toernooi is geheel gratis en tijdens het toernooi is de kantine natuurlijk geopend. Kortom een perfecte manier om de week af te sluiten en het weekend te beginnen. Voor eventuele calamiteiten is EHBO tijdens het toernooi aanwezig.

Voor uw aanmelding, verdere informatie of vragen, kunt u een mail sturen naar DTS.BSF@gmail.com U ontvangt dan verdere informatie via de mail. Zij hopen u graag te verwelkomen op 14 juni 2019.