ENKHUIZEN - Volgende week is het weer vakantie. Sportservice West-Friesland zorgt ervoor dat de jeugd uit Enkhuizen zich in deze vakantie niet hoeft te vervelen. Op dinsdag 25 april organiseren zij namelijk een sportinstuif in Enkhuizen.

De sportinstuif vind plaats in de Drecht. Je kan tussen 10:00 en 12:00 in komen stuiven om verschillende sportactiviteiten te doen. Zo kun je elkaar uitdagen voor een potje boardingvoetbal of pannavoetbal.

Hou je meer van springen dan is er ook een springkussen en een tumbelingbaan waarop je allerlei turnkunsten kunt oefenen of gewoon lekker kunt springen. Daarnaast hebben we nog veel meer verschillende sportspelen! Dus zit jij in groep 3 t/m 8 en heb je zin om te sporten, schrijf je dan nu in!
Denk er wel aan om zaalschoenen mee te nemen!

De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Aanmelden kan digitaal via www.sportservicewestfriesland.nl. Klik op de JSP-button. Nog geen account? Meld je dan eerst aan, voordat je kunt inloggen en inschrijven voor de sportinstuif Enkhuizen. Je kunt ook op de dag zelf nog beslissen om even langs te komen, dan zijn de kosten echter 6 euro, graag contant en gepast betalen.
We zien je daar!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de sportinstuif in Enkhuizen. Neem contact op met Sportservice West-Friesland, tel. 0229-287700 of info@sportservicewestfriesland.nl