NIBBIXWOUD - De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur, een mooi moment om samen met je vrienden of vriendinnen een ochtend/middag te komen sporten. Op maandag 22 oktober organiseren Team Sportservice, Welwonen en lokale verenigingen een sportinstuif in sporthal de Drecht. ’s Morgens nodigen wij de kinderen uit tussen de 6 - 12 jaar. In de middag worden de activiteiten aangepast en is de jeugd tussen de 13 - 18 jaar welkom.

Activiteiten
Heb jij altijd al een keer bubbel-voetbal willen doen en ben je 8 jaar of ouder, dan is dit je kans! Ook kun je meedoen aan een clinic karate (karateschool John Smit), de fijne kneepjes leren van het tafeltennis (TTV – Olympia), trefballen en nog veel meer! Je bent welkom om een van de sporten naar keuze te beoefenen. De basisschoolleerlingen kunnen ’s ochtend tussen 11.00 - 12.30 uur vrij inlopen. Hetzelfde geldt voor de jeugd tussen de 13 en 18 jaar oud, zij zijn welkom van 13.00 - 14.30 uur.

Inschrijven
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen, meld je aan via ons website jouw.teamsportservice.nl/west-friesland. Klik op de button ‘Sportinstuif’ en vervolgens op ‘Sportinstuif Enkhuizen’. U kunt via de website direct afrekenen. De kosten zijn €2,50 per persoon.

Inschrijven kan vanaf 20 september t/m 16 oktober. Te laat of vergeten aan te melden? Niet getreurd, kom gezellig langs en wie weet is er nog een plekje voor je vrij!

Informatie
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Fleur de Wit, fdewit@teamsportservice.nl of 0229 - 287700.