ENKHUIZEN - In een oersaai middenmoot duel tussen SV Enkhuizen en JVC zijn de gasten uit Julianadorp het gelukkigst geweest. De bezoekers wonnen het duel door een benutte strafschop van Jordy Bos: 0-1.

Over de eerste helft kan men kort zijn want de mogelijkheden bleken op één hand te tellen op het Enkhuizense kunstgras. Het enige echt opheffende moment viel tien minuten na de rust toen Hans Groenhuizen in een duel met Marco van Klaveren naar de grond ging. De scheidsrechter wees naar de stip vanaf waar Bos kolebloedig bleek. SV Enkhuizen probeerde het met een slotoffensief, maar dit leverde juist ruimte en mogelikheden op voor JVC dat echter ook niet meer wist te scoren en het bij 0-1 hield.

Door de zege staat JVC vaster in de middenmoot en met 20 punten uit vijftien wedstrijden precies gelijk met SV Enkhuizen.