HOORN – In het eigen ‘Julianapark’ heeft Hollandia de vijfde overwinning van het seizoen geboekt. Tegen DHC vergat de Hoornse equipe om een grote score neer te zetten. Desondanks kan de ploeg tevreden terugkijken op het duel, 3-0.

Na afloop kon Sonny Pronk die tevredenheid bevestigen, “We speelden een goede wedstrijd. Eigenlijk zijn we geen moment in de problemen gekomen vandaag”. Voor rust wist Jorg Ooievaar de score te openen in Hoorns voordeel. Dankzij Ooievaar wist Hollandia voor het achtste competitiewedstrijd op rij te scoren.

Via een strafschop van Sonny Pronk, en wederom Ooievaar trok Hollandia de overwinning naar zich toe tegen de ploeg uit Delft. “Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we er geen 5-0 of 6-0 van maken” vindt Pronk. Door deze overwinning stijgt Hollandia op de ranglijst naar een gedeelde derde positie. “We klimmen de afgelopen tijd lekker op de ranglijst, al zijn we daar niet zo mee bezig” vertelt de aanvaller.

Komende zondag kan Hollandia genieten van een vrije dag. Hierna volgt het bekerduel met KDO, en de competitiestrijd met SWZ BOSO Sneek, “We moeten deze vorm vasthouden en lekker zo doorgaan, dan gaat het een heel mooi seizoen worden” besluit Pronk.

Hollandia – DHC 3-0 (1-0)
1-0 Jorg Ooievaar
2-0 Sonny Pronk (penalty)
3-0 Jorg Ooievaar