Hoorn, 18 januari 2017 – Tennisschool ALL-IN heeft zijn nieuwe goede doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi . Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich sportief gaan inzetten voor Hospice Dignitas in Hoorn.

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, in het Sportcentrum Hoorn, waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. Voorgaande jaren werden: Girls First, KWF en Inloophuis Pisa gesteund.

Nu is Hospice Dignitas te Hoorn aan de beurt.

“Het geeft een heerlijk gevoel om je in te zetten voor een goed doel op lokaal niveau ” vertelt eigenaar van Tennisschool ALL-IN, Joris Kleinloog. “Wij zijn op bezoek geweest bij Hospice Dignitas. Zelf wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten, maar we werden zo enthousiast en warm ontvangen, dat het meteen goed voelde!”

Hospice Dignitas

Wie ernstig ziek is en nog maar enkele maanden te leven heeft, hoopt op een afscheid in een vertrouwde omgeving, liefst te midden van vrienden en familie. Hospice Dignitas biedt in een positieve sfeer en kleinschalige omgeving de gast en hun naasten in mentale, spirituele en fysieke zin de ruimte om zichzelf te kunnen zijn, waarbij er aandacht voor het samen zijn is. Dit onder het motto: “Geen dagen toevoegen aan het leven, maar leven aan de dagen”. De persoonlijke levenssfeer en de wensen van de gast, staan centraal in de zorgverlening, die door de verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers gegeven wordt. Hierbij staat de levenskwaliteit van de gast voorop!

“Het is hartverwarmend om te zien dat deze personen zich inzetten om in de laatste levensfase van een persoon comfort en plezier te geven” aldus Joris Kleinloog. ‘Wij hadden een beeld van een grijze en grauwe omgeving, waar mensen dood gaan maar het tegendeel wordt qua sfeer ervaren!”

Grauw en grijs is precies het beeld waar we van af willen!” haakt Ingrid Heidema, directeur van het Hospice Dignitas, in. “Ons imago moet gaan veranderen. Bij het Hospice is nog volop leven en wij willen dat onze gasten zoveel als mogelijk genieten. Wij zijn erg gecharmeerd door deze actie van tennisschool ALL-IN. Eigenlijk stonden ze uit het niets op de stoep met de fantastische vraag: “Kunnen wij jullie helpen?”

Leven in de brouwerij

Op zaterdag 18 februari zal er genoeg leven in de brouwerij zijn tijdens het Ferry Holster Benefiet Tennistoernooi. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door allemaal lokale bedrijven die spullen sponsoren voor dit unieke evenement. Tennissers uit de omgeving zullen op de baan strijden voor de games en daarna hun portemonnee trekken voor alle activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Hospice Dignitas.

Wensenlijst

Hospice Dignitas heeft bij tennisschool ALL-IN een wensenlijst ingeleverd met goederen die ze graag willen aanschaffen waar geen geld voor is. Vooral in de huiselijke sfeer is het Hospice afhankelijk van giften. Tijdens het toernooi gaan ze met het opgehaalde geld de wensenlijst zoveel mogelijk afstrepen.

Ferry Holster Toernooi

Het Ferry Holster Toernooi wordt gehouden op de indoor tennisbanen van het Sportcentrum Hoorn. Op zaterdag 18 februari om 19:00 uur zal het start schot klinken en rond 24:00 uur zal er bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Wilt u meer informatie over het toernooi of wilt u als bedrijf iets betekenen, neem dan contact op met janwillem@tennisschoolal-in.nl .