ENKHUIZEN - Op 12 juni organiseert Waterski & Wakeboard vereniging De Ven uit Enkhuizen haar jaarlijkse open dag. Bij de open dag kunnen geïnteresseerde en mogelijk aankomende leden kennis maken met de sport en ervaren hoe het is om lid van de waterski en wakeboard vereniging te zijn.

Iets heel anders als voetbal of tennis? Ga dan waterskiën of wakeboarden, een unieke sport! En dat kan in Enkhuizen. De ervaren leden van De Ven helpen je het water op en kunnen je naar een hoger niveau coachen. De Ven is de plek voor jou om naast een nieuwe sport ook nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses.

Naast dat je achter de boot kan skiën of boarden hebben we ook mensen nodig die onze 340pk kunnen varen. We hopen natuurlijk op nieuwe leden, die het ook leuk vinden om met elkaar buiten op rond het water bezig te zijn. Dus lijkt je het varen in een krachtige waterski boot? Of help je bij het organiseren van evenementen, BBQ's of draai je een keer een bardienst. Dan zijn we opzoek naar jou!

Ben je een keer uitgekeken op waterskiën en wakeboarden dan zijn er nog tal van andere disciplines die fantastisch zijn om op het water te beoefenen, zoals het onvergefelijke wakeskaten, of het wakesurfen, golfsurfen op een eindeloze golf achter de boot. Maar ook kan je stuiteren over de golven op een rubberband of met een groepje op de banaan. Tijdens de open dag beperken we ons tot waterskiën en wakeboarden

Dus ben je opzoek naar een nieuwe sport om jezelf uit te dagen of gewoon voor de gezelligheid schrijf je dan in voor de open dag en kom vrijblijvend ervaren hoe het is om lid te zijn van waterski & wakeboard vereniging De Ven, de gezelligste vereniging met het beste uitzicht op Enkhuizen.

Op deze dag betaal je dan ook de prijs die leden ook betalen €16,50 in plaats van de €32,50. Daarnaast krijg je alle ins en outs van de sport en goede basis beginselen om in de sport te groeien.


De open dag van De Ven is onderdeel van een landelijke open dag van de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond. Om je in te schrijven of voor meer informatie kijk op www.wsvdeven.nl/opendag