AMSTERDAM - Op 11 juni vindt de 7e editie van de Decathlon Cycle Tour Amsterdam plaats. Meer dan duizend fietsers gaan vanaf de Johan Cruijff ArenA van start om te genieten van 50, 80, 110 of 145 heerlijke fietskilometers. Dit evenement is niet alleen voor de deelnemers een heerlijke dag uit, ook de toeschouwers die hun familie of vrienden komen aanmoedigen hebben genoeg vermaak op de ArenA Boulevard. Inschrijven kan tot 29 mei! Kijk voor meer informatie op www.cycletouramsterdam.nl.

Decathlon Cycle Tour Amsterdam

De 7e editie van deze toertocht vindt op 11 juni plaats. Na de start bij de ArenA laten de verschillende routes je het prachtige gebied in en rondom Amsterdam ontdekken. Er zijn vier verschillende afstanden; 50, 80, 110 en 145 km. De routes nemen je mee langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden.

Bij de wielerbaan van DTS vindt er een tussensprint plaats! Wie weet ben jij wel de snelste en win je een leuke prijs.

Vermaak voor iedereen

Wie zijn familie of vrienden komt aanmoedigen kan zelf ook rekenen op een mooie dag. Voor het filiaal van Decathlon, waar ook de start en finish van de Cycle Tour Amsterdam zijn, barst een gezellig festival los. De DJ zorgt voor muziek, er zijn verschillende internationale foodtrucks aanwezig, voor de kinderen is er een springkussen en je kunt genieten van verse smoothies en juices. Wat er daarnaast gaat gebeuren maakt de organisatie nog niet bekend, maar dat het een schitterende dag wordt voor jong en oud staat vast.

Inschrijven voor de Decathlon Cycle Tour Amsterdam 2017 kan tot en met 29 mei. Kijk voor meer informatie en tarieven op www.cycletouramsterdam.nl.